THE BROW THAT (almost) NEVER FADES!

Waarom powderbrows?

  • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen.
  • Tijdsbesparend. Wordt s'ochtends wakker met de perfecte wenkbrauwen. Kale plekken zijn verleden tijd.

  • Door een natuurlijk ogende schaduw te plaatsen, creëren we volle wenkbrauwen. Ook wel te vergelijken met henna. 

  • Semi-permanent, wat je de mogelijkheid biedt om eens in de twee jaar de vorm en / of kleur aan te passen

  • Geschikt voor alle huidtype, dit in tegenstelling tot microlading. Vooral zeer geschikt voor de rijpe huid. 

  • Beschadigd de huid niet en blijft door middel van een nieuwe biologische formule tot wel 2 jaar zitten.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM @FACETHEINK


Hoe gaan we te werk:

Bij de eerste behandeling wordt gekeken naar verschillende aspecten. We bespreken met jou de gewenste vorm, dikte en intensiteit van de wenkbrauwen. Daarnaast kijken we naar jouw natuurlijke wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur en geven op basis daarvan een advies. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt.


De behandeling wordt uitgevoerd met een machine en een dun naaldje. Laag voor laag worden er pixels gecreëerd tot de juiste intensiteit is bereikt. Met powderbrows kan er een mooi ombre effect behaald worden, waardoor de wenkbrauwen heel natuurlijk ogen.

 

Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling.

 

Houdt er rekening mee dat de Ombré Powder Brows na de eerste behandeling 60 - 80% vervagen. Daarom zit er een nabehandeling (6-8 weken later) bij inbegrepen. 

Ombré Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies.

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kunt genieten van uw permanente make up.