I LIKE BIG BROWS & I CANNOT LIE

Grappig feitje.. Het blijkt dat wenkbrauwen iets te zeggen hebben over de mate van intelligentie die mensen je geven. Hebben je wenkbrauwen bijna geen vorm of kleur? Dan wordt je vaker -shocking! - minder intelligent ingeschat. Hier is onderzoek naar gedaan, zie deze link. In het onderzoek gaan de onderzoekers met een meisje over straat om te vragen aan voorbijgangers wat voor werk zij zou doen. Wanneer het meisje geen wenkbrauwen heeft, denken ze dat ze iets doet als administratief medewerker en laag opgeleid is. Met wenkbrauwen was ze ineens een advocate en hoog opgeleid. Wat ik eerder zei.. shocking toch?


Voor het beste resultaat, raden we aan de wenkbrauwen ook te waxen/shapen. We zijn gespecialiseerd in het naar voren brengen en verbeteren van de natuurlijke vorm die goed bij jouw gezicht past. Ook vinden we het belangrijk goed te communiceren en vooraf een klein gesprek te voeren.

Naast de wenkbrauwen mogen we natuurlijk niet de wimpers vergeten. Ben jij nog steeds elke ochtend in de weer met die krultang? Om er in de middag achter de komen dat het alweer is uitgezakt? Daar hebben we nu de Lashlift voor! We krullen hierbij de wimpers op zo'n manier dat ze heel comfortabel, voor wel 5 weken, in de krul kunnen blijven zitten. Voor de gelukkigen onder ons zelfs langer.  Als je ze ook nog laat kleuren hoef je niet eens mascara te gebruiken. Altijd de perfecte wimpers!


Maar, vrees niet. We hebben een grote verscheidenheid aan henna en normale verf kleuren. Of je nu lichte of donkere wenkbrauwen hebt, wij hebben altijd de perfecte match voor jou om de meest intelligente wenkbrauwen te maken. De normale verf is fantastisch voor diegene met veel haartjes, omdat het alleen de haren kleurt en niet de huid. Ben je niet gezegend met een stel volle bossen boven de ogen? Dan hebben we.. *trom, trom* henna! Je kent het vast van de mooie handdecoraties of die keer dat je naar dat ene winkeltje ging en terug kwam met pikzwarte wenkbrauwen. Maar dat behoort tot het verleden. Nu hebben we alle kleuren, zelfs lichtblond. Het mooie van henna is dat het in het bovenste laagje van de huid een week of twee blijft zitten. Vult mooi de lege plekjes op. Klaar om te zwemmen of een tripje naar de spa.

FAQ