WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn niet je standaard salon. We houden van waxen en wenkbrauwen, maar boven al heel erg van mensen. We behandelen je met compassie en hopen dat je je thuis voelt in de salon. We stellen ons graag voor aan de mensen die ons nog niet kennen..

HET TEAM


MANON - WAXSPECIALIST & BROW/LASH STYLIST

Hi, ik ben Manon en dit bedrijf begonnen in 2016. Willemina is mijn tweede naam, genoemd naar mijn fantastische grootmoeder.
Mensen vragen me altijd: 'Waarom harsen ?!' Nou, ik praat graag met mensen en leer elke dag mooie nieuwe perspectieven kennen.
Vagina's zien wordt verrassend normaal, verrassend snel. Ik hoop dit bedrijf in de toekomst te laten groeien, maar probeer er vooral voor te zorgen dat het persoonlijk blijft. Dat we behandelingen van hoge kwaliteit bieden en dat het voelt als je tweede huis.


SINIA - WAXSPECIALIST

Mijn naam is Sinia en ben begin 2019 begonnen met waxen. 

Toen de kans zich voordeed hier te werken, wilde ik hem met beide handen aannemen en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb!

Contact maken met nieuwe mensen en hen helpen zich goed te voelen en een goede ervaring te hebben, daar kan ik enorm van genieten.

Ik hoop je snel te mogen leren kennen.